sports

Childhood Match Cup presenterar ny samarbetspartner

  1. Start
  2. sports
  3. Childhood Match Cup presenterar ny samarbetspartner

Childhood Match Cup växer och välkomnar Slättö Förvaltning som partner till Sveriges publikmässigt största seglingsevenemang.

World Childhod Foundation är ny titelpartner för evenemanget som varje sommar samlar de största namnen inom seglingssporten och tusentals entusiaster på Marstrand.

”Det hade inte varit möjligt utan starka partners som möjliggör landets största seglingsfest och en av de mest dynamiska mötesplatserna för det svenska näringslivet. Det är fantastiskt att få göra det tillsammans med Slättö som kommer att förgylla Childhood Match Cup säger Marcus Dunér, evenemangsansvarig.

Slättö är en partnerägd investerare med fokus på nordisk fastighetsmarknad. Genom att utveckla och förvalta hållbara och attraktiva fastigheter bidrar Slättö till ett bättre samhälle.

 

För ytterligare information kontakta:

Marcus Dunér, Event Director

+46 709 408792

marcus@createagency.se

Childhood Match Cup är landets största publika seglingsevenemang. Dambesättningarna gör upp om Nordea Womens Trophy. Herrbesättningarna tävlar i en ”open klass”. Tävlingen arrangeras av Create Agency AB och Göteborgs Kungliga Segelsällskap. 2022 års tävlingsdatum är den 4-9 juli. För mer information besök www.matchcup.se

gkss.madelene 27 Januari, 2022 - 12:47

Taggar Sports. marketing, sailing, sponsorship