Nyhet

Fastighetsforum 2021

  1. Start
  2. Nyhet
  3. Fastighetsforum 2021

Den 9 juli tar World in Property tillfället i akt att sätta fokus på Fastighetsforum 2021 under Match Cup Marstrand. Under en halvdag kommer aktuella ämnen inom fastighetsbranschen diskuteras och ta pulsen på hur marknaden mår. Hållbarhetsfrågor är mer aktuella än någonsin, inte minst inom fastighetsbranschen där omgivningen börjar ställa hårdare krav när det kommer till ett hållbart och socialt ansvarstagande. Temat under seminariet är kontor, handel och hållbarhet och vad som kommer ske med branschen efter Covid-19. Det kommer vara spännande analyser och reflektioner från några av landets främsta experter.

Bland annat kommer ni att få höra Annika Winsth, chefsekonom på Nordea prata om hållbara finanser, bubblor och inflationsspöket. Mariette Hilmersson, VD Region Väst på Castellum kommer prata om hur man ser på kontorsmarknaden och vad som blir avgörande i framtiden för de företag som jobbar med handel och kontor.

Max Barclay från fastighetsrådgivnings- och förvaltningsbolaget Newsec berättar vad vi har att vänta oss framöver och vilka underliggande faktorer vi ska hålla ögonen på. När det gäller att förutspå framtiden så finns det få i branschen som är mer träffsäkra än Erik Selin, han kommer bland annat ge sin syn på investeringar och branschen som helhet.

Det är gratis att medverka men det finns bara ett begränsat antal platser, så skynda och anmäl er på länken nedan.

https://worldinproperty.se/conference/signup/341

gkss.madelene 16 Juni, 2021 - 13:44

Taggar