Nyhet

Ses vi i sommar?

  1. Start
  2. Nyhet
  3. Ses vi i sommar?

Just nu får vi frågor om sommarens Match Cup Marstrand blir av, och precis som de allra flesta evenemangsarrangörerna hoppas vi såklart på det, men det är svårt för oss att veta säkert i dagsläget. Vi vill informera er om att vi jobbar på precis som vanligt med målbilden om att veckan kommer att arrangeras som planerat.

Under vårens partnerträff, som arrangerades i form av ett hybridevent, det vill säga med besökare både fysiskt och digitalt, tog vi upp aktuella frågor med Match Cup Marstrands Säkerhetschef Jörgen Svensson. För att ta del av partnerträffen klicka här.

Vi följer självklart utvecklingen noga och kommer att följa Folkhälsomyndighetens samt andra myndigheters direktiv och rekommendationer som berör vårt evenemang. 

Vi håller även täta dialoger med Match Cup Marstrands medaktörer: GKSS, Internationella seglingsförbundet och World Match Racing Tour. Alla inblandade delar samma syn på hur vi ska hantera situationen.

Tills vidare ser vi fram emot att få välkomna publik, partners och deltagare till västkustens stora seglingsfest på Marstrand den 1-5 juli!

Vid ytterligare frågor, kontakta Marcus Dunér, evenemangsansvarig på +46 709 40 87 92 eller marcus@createagency.se

gkss.madelene 1 April, 2020 - 09:27

Taggar