Partners

Bli partner

Segling förkroppsligar hållbarhet som få andra idrotter. Tror man på att associeras med värden som gott sportmanskap, ”laget före jaget” och ett ansvarsfullt förhållningssätt till miljön och omgivning så har en investering kopplad till segling alla förutsättningar att ge god avkastning.

Ett partnerskap med GKSS Match Cup Sweden innebär en unik möjlighet att använda hela evenemanget och destinationen Marstrand som kommunikationsplattform. Oavsett om behovet är varumärkes byggande exponering, strategisk kommunikation eller relationsstärkande aktiviteter. Vi erbjuder flera alternativ för att tillgodose alla eller bara vissa delar.

Håll det inom familjen. Partnerfamiljen är en stark och dynamisk företagsgrupp där det under hela året skapas en mängd tillfällen att lära känna varandra och ta till vara på spännande affärsmöjligheter.

Titelpartner. För frågor rörande titelpartnerskap till GKSS Match Cup Sweden eller Womens Trophy, kontakta oss för mer information.

Kontakta oss så berättar vi mer:
 

Madelene
Madelene Gimlegård
madelene@createagency.se

+46767759213

Marcus
Marcus Dunér
marcus@createagency.se

+46709408792

Huvudpartners

Full associationsrätt. Exponeras i evenemangets samtliga kanaler över hela året. Avsändare i alla annonskampanjer i externa kanaler, print, digitalt och OOH. Dominerande exponering på havet med en profilerad M32:a och på arenaområdet. Tillgång till exklusivt ”content” för egna kanaler. Möjlighet till publik utställaryta eller pop-up store på ön.

Officiella partners

Viss associationsrätt. Exponeras i utvalda kanaler. Möjlighet till viss exponering på tävlingsbåtarna. Exponering på arenaområdet, läktare, portaler och arenaskyltning. Möjlighet till publik utställaryta eller pop-up store i Race Village.

Mediapartners

Tack vare Match Cup Swedens mediapartners syns och hörs vi extra bra inför och under evenemanget

Medarrangörer

GKSS Match Cup Sweden arrangeras av Create Agency Sweden och GKSS Event. I samband med evenemanget arrangerar Svenska Seglingsförbundet Junior Cup

CSR Partner

Match Cup Sweden vill ge något tillbaka till samhället. Därför stöttar vi Jontefonden med kommunikation och exponering. Under evenemanget möter du som besökare Jontefonden i Race Village där de både svarar på frågor kring organdonation och bidrar med familjeaktiviteter.